În ultimele zile, tot mai multe vedete s-au infectat cu COVID-19, iar multă lume a început să ia boala în serios, după ce Petrică Cercel s-a stins din viață din cauza acestui virus care a pus stăpânire pe țara noastră. Printre cei care s-au infectat de curând se află și Viorica de la Clejani, care a refuzat să se vaccineze și care chiar a dat și câteva declarații în acest sens.

Viorica de la Clejani nu a crezut în existența coronavirusului și nici în vaccin, refuzând vehement să îl facă. Vedeta a spus că se va vaccina, numai în cazul care va fi obligată. Faptul că a durat 18 ani să se facă un vaccin pentru hepatită a pus-o serios pe gânduri pe soția lui Ioniță de la Clejani. Credea, până să ajungă să fie internată în spitalul Matei Balș din Capitală, că este o simplă gripă.

Viorica de la Clejani, internată în spital

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, a declarat Viorica de la Clejani, la Xtra Night Show, în urmă cu câteva zile.

Infectarea cu coronavirus nu este singura problemă de sănătate care i-a pus capac Vioricăi de la Clejani. Cântăreața a avut transaminazele mărite și a fost nevoită să își schimbe radical stilul de viață, fără să urmeze vreun tratament anume. Avea zile în care, pur și simplu, nu mai rezista și mergea pe ascuns să mănânce.

“În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta… Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a mai declarat Viorica de la Clejani, pentru antena3.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.