Elena Merișoreanu trece prin clipe de coșmar, după ce a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a ajuns seara trecută la spital, după ce însăși artista a chemat salvarea. Nu este singura problemă de sănătate pe care a avut-o în ultima vreme, având în vedere că a suferit o operație la fiere care i-a dat, de asemenea, mari bătăi de cap.

La momentul actual, cântăreața se află la Institutul "Matei Balș" din Capitală, unde primește cele mai bune îngrijiri din partea cadrelor medicale. Vedeta speră să își revină, mai ales că a chemat salvarea cam târziu, având în vedere că avea simptomele specifice virusului de câteva zile bune, dar a considerat că este doar o răceală și nu i-a dat prea mare importanță.

Elena Merișoreanu are coronavirus

Artista a dat deja primele declarații din spital și speră să scape cu bine, mai ales că nu a fost necesară internarea sa la ATI, ceea ce înseamnă că starea ei este stabilă. Nu a avut de gând să chema salvarea și nici să își facă vreun test, pentru că nu a crezut nici măcar o clipă că ar putea fi vorba de coronavirus. La final, a avut și un sfat pentru toată lumea și anume că ar trebui să luăm această boală în serios, deoarece siunt foarte multe persoane internate.

Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine. Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală.(...) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse. Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat salvarea aseară, m-a adus aici. Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e.", a declarat vedeta pentru antena3.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.