De câteva zile bune, circulă un zvon cum că Florin Salam ar fi internat, într-un spital din București, în stare gravă. Nici duoă ce manelistul a postat un TikTok în care le mărturisea fanilor săi că este bine și că va reveni cât de curând pe scenă, aceștia nu s-au convins. Ei bine, văzând toate aceste lucruri care se spun și se scriu despre tatăl ei, Betty Salam nu a mai rezistat și a dat mai multe declarații despre starea artistului.

Betty Salam a confirmat faptul că părintele ei urmează un tratament, din cauza faptului că a muncit timp de 14 ani încontinuu și este epuizat. Artista a mai specificat că manelistul a avut nevoie de o pauză vocală, ca orice cântăreț, pentru că și el este un om, nu un robot. Mai mult de atât, frumoasa vedetă i-a rugat pe toți să nu ai afirme despre el că ar fi bolnav sau internat în spital, pentru că nu este adevărat, iar familia lui suferă văzând tot ce se postează, deși toți știu că nu are nimic grav.

Betty Salam a venit cu explicații clare

„Da, tatăl meu urmează un tratament ușor, fiindcă este epuizat și muncit! Muncește de la 14 ani non-stop, fără oprire și este om ca și voi, nu robot, iar pentru asta un artist adevărat, este necesar să ia o pauză vocală puțin mai lungă. V-aș ruga să nu mai spuneți despre tatăl meu 'este în comă', 'este bolnav'. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament. Nu vă cer să fim cu toții oameni, că pentru unii este foarte complicat acest lucru, însă, vedem chestii pe Tik Tok, rețelele de socializare, etc, despre tatăl meu, aberații care ne fac rău chiar dacă noi, familia, știm că nu este așa, dar vă rog să nu mai atrageți aceste lucruri! Puneți-vă și voi în locul lui…”, a declarat Betty Salam, potrivit cancan.ro.

Cântăreața a vrut să mai clarifice un lucru, până a-și încheia declarația și anume că Florin Salam a trecut prin multe momente grele, a pierdut persoane importante din viața lui și din aceste motive nu poate fi mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, ea crede despre cel care i-a dat viață că este un bărbat puternic și că, în curând, va reveni pe scenă.

Să treci prin atâtea probleme, să muncești zilnic de seara până dimineața și să mai fi și cu zâmbetul pe buze, având în vedere că tu treci prin momente foarte grele ale vieții tale, fiindcă nu e ușor să pierzi cele mai importante persoane din viața ta, dar el e totuși puternic. Se va face bine și va reveni pe scenă!”, a mai zis ea, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.