Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de consiliere psihologică pe care îl deținea. Soția lui Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului era foarte fericită cu afacerea ei, dar din nefericire, nu s-a putut bucura de ea pentru pre multă vreme. Imediat după ce s-a aflat acest lucru, oamenii au ajuns să se întrebe de ce anume a luat această decizie.

Sinceră din fire, nevasta fostului edil al Capitalei a spus clar că a decis să renunțe la el, deoarece Viorel este foarte bolnav și trebuie să lucreze, să plătească totul, pentru că el nu poate să facă nici măcar un pas fără ajutorul ei. Neavând niciun fel de ajutor din partea statului în acest sens, a preferat să fie alături de el. După cum a mărturisit chiar ea, nimeni nu ar fi atât de implicată precum este ea în ceea ce privește îngrijirea soțului său.

Oana Lis și-a închis cabinetul

„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine.”, a declarat potrivit wowbiz.ro.

Nu îi este rușine cu deciziile pe care le-a luat. Tot ceea ce vrea este să fie aproape de partenerul ei de viață, care în momentul de față are cea mai mare nevoie de ea și de sprijinul pe care ea i-l poate oferi. Oana Lis a demosntrat în repetate rânduri că își iubește soțul și că ar face orice pentru el.

Citeste si:
Jean Paler a făcut infarct după infarct! Actorul duce o viață...
Jean Paler a făcut infarct...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Eu șochez pentru că sunt o persoană autentică și nu îmi e rușine. Îmi e rușine doar de Dumnezeu. În rest nu mi-e rușine de nimeni și de nimic și nu trăiesc să mă dau ceea ce nu sunt.”, a mai povestit vedeta.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.