Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Asia Express! Prima ediție a emisiunii va fi difuzată în această seară pe Antena 1, începând cu orele 20:00. Este, fără dar și poate, unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din țara noastră, iar anul acesta, cele nouă perechi de concurenți au intrat în cursă pe „Drumul Împăraților.”

Începând de astăzi, 18 septembrie 2021, îndrăgita emisiune va fi pe micile ecrane, spre bucuria fanilor care au așteptat cu sufletul la gură acest lucru. În plus, aceasta va putea fi urmărită pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână, de la 20:30. Cei care participă anul acesta sunt Connect-R și Shift, Lidia Buble și Estera, Cosmin Natanticu și Eliza, Adriana Trandafir și Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Asia Express sezonul 4

Cele nouă perechi de concurenți vor fi nevoite să supraviețuiască, așa cum pot, cu doar 1 euro pe zi. Vor fi nevoiți, de asemenea, să facă autostopul, pentru a ajunge la punctele de întâlnire date de Irina Fodor, noua prezentatoare Asia Express, dar și să își caute singure un loc care să rămână peste noapte. Situațiile în care au fost puși aceștia sunt unele destul de complicate, iar Mihai Petre a oferit chiar și niște detalii în acest sens.

”Eu sunt sigur că suntem o echipă puternică, de aia merg în Asia Express, ca să văd cât mă ține și dacă suntem cu picioarele pe pământ. Asia Express e viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece.Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Nu e prima dată când pe mine mă lovește realitatea dur. Noi avem ceva experiență cu anduranța asta și eu sper că încă o mai avem. Știm că trebuie să facem autostopul, știm că trebuie să dormim în condiții foarte nasoale. Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote, dormi oriunde, n-ai ce face, deja am început să sar în pat noaptea, o să am o cădere psihică 100%. Nu mai suport să mă milogesc, suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun pentru când ne întoarcem”, a declarat Mihai Petre, în jurnal de Asia.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.