Daniel Pavel a ajuns cunoscut în întreaga țară, după ce a devenit prezentatorul emisiunii Survivor România. Recent, moderatorul TV a avut parte de o transformare spectaculoasă, în urma căreia comentariile pozitive au început să curgă pe contul lui de Instagram, atât din partea fanilor care nu sunt puțini la număr, cât și din partea foștilor concurenți ai show-ului. 

Daniel Pavel este apreciat de multe femei pentru felul în care arată. Sutele de fane ar da orice să îl vadă și, de asemenea, să facă o poză cu el. În ultimele luni, în viața cunoscutului prezentator au avut loc mai multe schimbări pe toate planurile. În urmă cu doar câteva zile, el a făcut tristul anunț că s-a despărțit de frumoasa lui parteneră de viață cu care era de mai bine de șapte ani și pe care urma să o ia de soție.

Daniel Pavel, schimbare de look

Nu doar în plan personal a avut parte de schimbări, ci și în ceea ce privește aspectul fizic. Daniel Pavel a reunțat la barba care l-a consacrat și a postat o imagine cu noul look, care i-a lăsat pe mulți muți de uimire. Foarte multe persoane i-au transmis în comentarii că arată mult mai tânăr așa și l-au sfătuit să nu își mai lase barbă.
















O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)


"Domnul Dan, sunteți minunat! Eu la 26 de ani sunt hidos in comparație cu dumneavoastră la 38.Se vede că ați dus un stil de viață sănătos", "Esti cel mai frumos barbat. Wowww", "Forta domnu Dan!!! Fresh fara barba!!❤️❤️", "Cine-i tinerelul? 😂🔥🙌", "🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️un bărbat extraordinar de superbbbbb❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Un barbat elegant in orice situatie dar mai ales prin cuvinte…👏", sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit prezentatorul Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.