Familia lui Petrică Cercel este în doliu, după ce artistul s-a stins din viață, pe data de 16 septembrie. Îndrăgitul manelist s-a infectat cu COVID-19, dar nu a mers imediat la spital. Ionuț Cercel, fiul său, văzând că starea lui este din ce în ce mai rea, a crezut de cuviință că trebuie să ajungă pe mâna medicilor, pentru că ei știu ce este mai bine pentru tatăl său. 

Timp de câteva zile, cântărețul a stat intubat într-un spital din Capitală, dar nu a mai găsit puterea să lupte și va fi condus pe ultimul drum de către famile, colegii de breaslă și prietenii pe care îi avea de o viață. Cei care l-au cunoscut nu își pot reveni din șoc, iar unul dintre cei care nu și-a găsit cuvintele să spună ce a simțit, în urma veștii cumplite, a fost chiar Tzancă Uraganu.

Costel Biju, mesaj de la familia regretatului artist

Costel Biju este și el devastat de durere și a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care a avut ceva de transmis din parrea familiei îndurerate. Aceștia au rugămintea ca toate persoanele care vor fi prezente la priveghiul lui Petrică Cercel să fie îmbrăcați în alb, nu în negru cum se se obișnuiește. Biju a vrut să le transmită celor din familie condoleanțe, știind că nu poate mai mult pentru ei.

“Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate! A transmis familia Cercel, că cei care doresc să vină la priveghi, să vină îmbrăcați în alb.”, a scris Costel Biju, pe contul său de Facebook


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.