Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar de mai bine de 11 ani ani își fac zilele mai frumoase. Aceștia au împreună o fetiță superbă de care sunt tare mândri și pe care o cresc împreună, îi fac toate poftele și o răsfață așa cum știu ei mai bine.

Recent, aceștia au împlinit 11 ani de căsnicie, iar cu ocazia aceasta, el a transmis un mesaj extrem de important și emoționant. El a spus despre prezentatoarea de la Asia Express că nu doar că este soția lui, dar și tovarășa lui de viață. Se cunosc de mai bine de 14 ani, dar se înțeleg la fel ca la începuturi. În plus, Fodor a mărturisit că el suferă ca un câine când nu este alături de ea.

Răzvan Fodor suferă după soția sa

”Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație. Eu sunt mai fătălau, așa. Eu sufăr fără nevastă-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a spus Răzvan Fodor în carul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile filmare de la Buftea, iar de atunci se iubesc la nebunie și se susțin la orice pas. În plus, el este foarte atașat de ea, iar cât timp a fost plecată în Asia, a murit de dorul ei. Din prima, ei au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență. Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există”, a mărturisit Răzvan pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.