Vestea că Petrică Cercel a decedat, după ce a fost infectat cu coronavirus, a venit ca un trăsnet în lumea manelelor. Mii de oameni care l-au iubit sunt acum în doliu și nu le vine să creadă că a plecat atât de repede dintre noi. Imediat după moartea manelistului, o altă informație șocantă a cutremurat industria muzicală.

Se pare că nici starea de sănătate a lui Florin Salam nu este una tocmai bună, manelistul fiind internat într-un spital din București. Nu se știu prea multe detalii despre starea sa, iar Dan Bursuc nu s-a simțit în măsură să ofere el astfel de informații, singurul lucru pe care îl știe sigur și l-a menționat a fost că starea lui de sănătate nu este tocmai bună.

Florin Salam se află în spital

„Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a declarat Dan Bursuc, pentru impact.ro.

Fanii lui Florin Salam sunt foarte îngrijorați, mai ales că nu au idee ce probleme de sănătate are artistul; dacă este vorba de coronavirus sau de o altă afecțiune. La un moment dat, circula o filmare pe TikTok în care manelistul susținea vehement că nu are de gând să se vaccineze, de frica reacțiilor adverse pe care le-ar fi putut avea, iar mulți cred că aceasta este și cauza internării sale, dar rămâne de văzut de ce a ajuns să fie internat de urgență.

„Ce? Hai, mă... tu crezi vă eu vreau s-o mierlesc ca tine? Tu dacă o mierlești... nu te plânge nimeni, dar uite pe mine... Așa că nu mă vaccinez, stai liniștit”, a declarat manelistul, într-un video care a ajuns viral pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.