Seara trecută, Anda Adam a făcut o mărturisire neașteptată, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil. Vedeta și partenerul ei de viață, Yosif Eudor Mohaci, s-au logodit. Inițial, celelalte concurente au crezut că este vorba doar despre povestea pe care ele sunt nevoite să o spună la început, dar este pe cât se poate de real.

Anda Adam vibrează de fericire și se pare că a găsit bărbatul perfect pe care îl iubește, alături de care se vede trăind pentru totdeauana și care o susține în tot ceea ce face, de acolo de unde este. Artista și iubitul ei și-au dus deja relația la un alt nivel, după de s-au logodit, iar inelul pe care bărbatul i l-a oferit este atât de scump, încât i-a fost frică să îl ia în emisiune, deoarece îl ține la păstrare într-un seif.

Anda Adam, în culmea fericirii după ce s-a logodit

"Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine's Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!", a declarat Anda Adam, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil.

Oricât de bine i-ar merge lucrurile pe plan profesional, frumoasa vedetă consideră că fiecare femeie are nevoie de o jumătate, de un motiv care să o facă să zâmbească de fiecare dată când ajunge acasă. Iubitul francez îi oferă sprijin concurentei de la Bravo, ai stil și o ajută, de asemenea, în câteva dintre proiectele pe care le are în desfășurare.

"Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.