Durere mare pentru familia lui Petrică Cercel și pentru cei care l-au cunoscut și i-au ascultat piesele ani de-a rândul. În urmă cu doar câteva ore, îndrăgitul manelist s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu COVID-19. În urma decesului său, oameni cunoscuți din lumea manelelor a transmis tot felul de mesaje dureroase și emoționante.

Petrică Cercel era un om cu suflet bun, care își iubea enorm familia și care avea un respect imens pentru partnera sa de viață. Nu rata nicio ocazie să vorbească frumos despre soția lui, iar ultimele cuvinte rostite despre ea, într-un interviu, au fost cu totul și cu totul speciale. Ea a avut mereu grijă de artist, iar el nu a putut să nu aprecieze acest lucru la ea.

Petrică Cercel își respecta soția

„O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează Din punctul ăsta de vedere îmi respect foarte mult nevasta. Dacă am primit vreun telefon, mă motivez frumos ca să înțeleagă că nu este nimic. Așa sunt eu. E nevasta vrea și vreau să o respect, să nu-și facă filme”, a declarat acum ceva vreme Petrică Cercel, conform fanatik.ro.

Cum era de așteptat, imediat după moartea celebrului manelist, toată lumea s-a întrebat cui îi va rămâne întreaga avere a lui Petrică Cercel. Se pare că aceasta va fi împărțită între frumoasa lui nevastă și între copiii care se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum, zilele acestea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.