Venirea Vivianei Sposub în cadrul emisiunii Bravo, ai stil nu a fost un motiv de fericire pentru celelalte concurente. Fosta prezentatoare de la meteo a înlocuit-o pe Olga Verbițchi, după ce tânără a încălcat regulamentul și a fost descalificată. Nemulțumirea fetelor a venit din cauza faptului că vedeta a luat numărul de steluțe acumulat de Olga, lucru care nu li s-a părut deloc corect.

Încă de când a făcut primii pași în platoul emisiunii, s-a remarcat o tensiune între Ruxi și noua concurentă, iar telespectatorilor nu le-a luat prea mult timp să își dea seamă că ele nu se au deloc la suflet. În ediția de seara trecută, iubita lui George Burcea a fost nevoită să demonstreze că are stil, dar fosta ei bună prietenă nu a fost prea încântată de alegerea făcută.

Ruxi a spus întregul adevăr

„E tânără! Nu ar trebui să se îmbrace așa! E babificată”, a spus Ruxi despre ținuta rivalei sale, în timpul emisiunii de la Kanal D.

Ruxi și-a început declarația specificând faptul că este foarte tânără și nu ar trebui să poarte genul acela de haine. Când a venit vorba să explice de ce se simte această tensiune între ele, vedeta nu s-a mai putut abține și a mărturisit că iubita lui Burcea a făcut-o să se despartă de iubitul ei. Pur și simplu, nu se poate bucura de intrarea ei în competiție.

„Nu am răutate în mine, pur și simplu... Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a făcut să mă despart de prietenul meu. Poveștile pot fi împărțite”, a dezvăluit Ruxi, în cadrul ultimei ediții Bravo, ai sti.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.