După ce Olga Verbițchi a fost descalificată din cadrul emisiunii Bravo, ai stil, toată atenția a căzut asupra sa. Vedeta a fost pusă să dea explicații de ce și cum anume a încălcat regulamentul concursului, iar de aici la niște dezvăluiri crunte din trecutul său a mai fost doar un pas.

Zilele trecute, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a trecut prin clipe de coșmar. Vedeta a avut o noapte grea, în care s-a certat cu iubitul ei cu care a avut o relație toxică. La primele ore ale dimineții a discutat cu mama sa, a avut un șoc și a leșinat, motiv pentru care nu s-a prezentat la filmările emisiunii de la Kanal D și a fost descalificată. După toate acestea, tânăra a simțit nevoia să își deschidă inima în fața fanilor și le-a povestit mai multe lucruri pe care nimeni nu le știa despre ea.

Olga a fost violată de patru ori

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi, l-aș da în ziua în care eu și fostul meu prieten ne-am cunoscut și nu aș mai începe relația cu această persoană. Din prima zi eu am avut semnale de alarmă, mai ales când am văzut ce vicii are. Știam că o să fie complicat și că o să se ajungă într-un moment în care el ar putea să îmi strice mie ceva în viață. Am decis să țin cont de inimă, nu de rațiune și am făcut cea mai proastă greșeală din viața mea. Dar nu regret că am fost în relația asta, pentru că m-a învățat multe chestii și am văzut și partea cealaltă a vieții. Am 20 de ani, e vârsta la care începi să ai experiențe în relații. M-a afectat foarte mult și încă mă afectează și încă mă doare…”, a povestit Olga, potrivit cancan.ro.

Olga Verbițchi are doar 20 de ani, dar până la această vârstă a trăit multe momente greu de suportat pentru orice femeie și despre care a vorbit abia acum. Se pare că ea a fost violată de patru ori, are probleme grave cu depresia și anxietatea, iar în ultimii doi ani a pierdut foarte mulți oameni dragi ei. Au fost niște momente care i-au marcat existența și cu care trebuie să trăiască în prezent, chiar dacă încă o mai afectează.

„Eu l-am cunoscut pe el când eram foarte jos, iar el mi-a dat impresia aia de… siguranță. Eu am mers pe miza asta, fără să mă gândesc la consecințe sau la cum este, de fapt, realitatea. Mă simțeam singură și mie îmi e frică de singurătate. Am depresie și anxietate severă, dar nu doar din cauza lui. Le am de mult timp, am multe traume. De mic copil, sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre mine.

Citeste si:
O tânără din Craiova s-a aruncat de la etajul 3 după ce a fost violată
O tânără din Craiova s-a...

Eu am trecut prin foarte multe, mai ales în ultimii doi ani. Am pierdut oameni, am îngropat oameni… Bunicul meu, în primul rând, atunci am avut cel mai mare episod de depresie, plus traume din copilărie. Am fost violată de patru ori. Sunt multe lucruri prin care am trecut și au fost foarte grele. Dacă nu era fostul meu prieten, eu nu aș fi aflat diagnosticul pe care îl am și nici nu aș fi început să mă tratez”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.