Simona Halep și Toni Iuruc au început ziua de 15 septembrie cu zâmbetul pe buze, dar se pare că la finalul serii nu au fost atât de fericiții. Cei doi au avut ieri parte de una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care și-au unit destinele. Evenimentul a fost pregătit până la cel mai mic detaliu, iar ambii îndrăgostiți au impresionat prin simplitatea de care au dat dovadă.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au dus frumoasa poveste de iubire la un alt nivel. Cununia lor civilă a fost cel mai discutat subiect zilele acestea, dar ei au fost foarte rezervați în declarații. Ținutele pe care le-au purtat au fost apreciate chiar și de cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi din țară, meniul a fost și el ales cu măsură, iar invitații au defilat mai ceva ca pe covorul roșu, în cadrul petrecerii.

Dezamăgire pe fețele mirilor

”Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00, din păcate, petrecerea s-a terminat”, a spus Toni Iuruc, la plecare, potrivit fanatik.ro.

Cel mai probabil, mirii și-ar fi dorit să petreacă până în zori, dar petrecerea s-a sfârșit la ora 02:00, moment în care ei au părăsit localu de lux în care se aflau. Tot atunci, aceștia au dat și primele declarații, puține ce e drept. Toni Iuruc părea foarte dezamăgit de faptul că s-a terminat atât de devreme, dar nu a avut ce să facă. Seara s-a sfârșit cu un foc de artificii superb pe care cei aflați în fața localului l-au filmat.

”O seară plăcută!”, a spus Simona Halep, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.