Cuza de la Noaptea Târziu alături de colegul lui de trupă și prietenul lui de o viață, Emi, au acceaptat provocarea de a face parte din proiectul Asia Express, care va putea fi urmărit de telespectatori în doar câteva zile, pe Antena 1. Cei doi nu se așteptau să le fie chiar atât de greu, dar experiența pe care au trăit-o acolo a depășit orice fel de așteptări.

Cuza face parte dintre cei 18 noi concurenți ai emisiunii de la Antena 1, iar recent artistul a făcut o serie de mărturisiri despre modul în care el și Emi s-au descurcat. Se pare că de când a început cursa, cei doi artiști au trecut în fiecare zi prin câte o situație de criză pe care era nevoiți să o rezolve, pentru a merge mai departe pe „Drumul Împăraților”. Cel mai greu i s-a părut găsirea unui loc în care să doarmă, dar și autostopul care le-a dat mari bătăi de cap tuturor.

Cuza a trecut prin clipe grele în Asia Express

Înainte de a pleca în cursă, el a mărturisit că avea mari emoții pentru ceea ce acea să să petreacă acolo. Au fost niște clipe atât de tensionate și de ciudate pentru el, încât a slăbit în doar câteva zile peste cinci kilograme, cel mai probabil din cauza stresului care se acumula de la probă la probă. Fanii Noaptea Târziu nu mai au deloc răbdare să vadă cum au făcut față idolii lor tuturor provocărilor.

„De când am început cursa, în fiecare zi trecem prin câte o situație de criză pe care trebuie să o rezolvăm. Treci de autostop, urmează misiunea, treci de misiune, urmează autostopul… și tot așa. Iar la finalul zilei trebuie să cauți cazare și să și mănânci. Eu am slăbit peste 5 kilograme în doar câteva zile”, a declarat Cuza, potrivit tvmania.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.