Selly a început proiectul 5GANG, în urmă cu patru ani. În tot acest timp, unii au venit în cadrul trupei, alții și-au luat rămas bun, dar cert este că au reușit să adune mii de fani care i-au susținut și care le-au ascultat piesele. După atât de mult timp, aceștia au luat decizia să se destrame, iar tristul anunț a fost făcut chiar de Selly, în timpul unui concert.

Mii de copii îi urmăresc, le știu piesele și au mers la concertele lor, dar a venit vremea ca proiectul care a avut atât de mult succes, 5GANG, să ajungă la final. Aceștia vor susține ultimul lor concert pe data 19 seoptembrie, iar în luna decembrie va apărea chiar și un film în care ei vor juca rolurile principale. Selly se bucură enorm că au pornit de la nimic și au ajuns atât de sus, dar fanii nu au luat prea bine vestea.

Selly a anunțat că se destramă 5GANG

”Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul concert îl vom avea pe 19 septembrie și ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie și pe care sper să îl vedeți cu toții. A fost un proiect senzațional pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături, a fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta. Vă iubim pe toți, sunteți extraordinari și vreau să vă spun că ne vedem la film, în decembrie”, a spus Selly pe scenă, potrvit cancan.ro.

Speră ca oamenii să îi susțină și în ceea ce privește ultimele proiecte la care a luat parte și mai ales să urmărească filmul la care a lucrat împreună cu mulți dintre prietenii lui. În plus, vloggerul a menționat că nu s-au luat niciodată în serios ca artiști, dar au ajuns pe primele locuri în Trending și nu poate decât să le mulțumească fanilor pentru acest lucru.

”Nu ne-am propus niciodată să ne luăm în serios ca artiști, dar vouă v-au plăcut atât de mult piesele noastre, încât ați dus și pe 1 și 2 în Trending, simultan. Noi am început treaba asta din pasiune și din prietenie și nu vrem să o forțăm mai mult decât este cazul”, a mai zis vloggerul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.