De câteva zile bune, se zvonește că lucrurile nu ar mai merge atât de bine între Alexandra Stan și Emanuel Necatu. Până acum, ambii au fost extrem de rezervați în declarații, pentru că au preferat să se bucure în liniște de toate momentele frumoase împreună.

Artista este recunoscută pentru faptul că nu au avut deloc noroc în dragoste și că a trecut prin clipe de coșmat în ultimele sale relații. Alexandra Stan aproape că își pierduse speranța că va găsi bărbatul potrvit. După ce s-a întors de la Survivor România, a avut nevoie de terapie și a apelat la actualul ei soț, de care s-a îndrăgostit în timpul ședințelor. Bărbatul a atras-o din toate punctele de vedere, iar în scurt timp au devenit soț și soție.

Emanuel Necatu, mesaj cu subînțeles

Multă lume a considerat că s-au grăbit în luarea deciziilor și au fost ferm convinși că nu va fi ceva de durată. În plus, recent s-a spus că ei ar fi în pragul divorțului, iar una dintre postările pe care Emanuel Necatu le-a făcut pe social media le-a atras serios atenția urmăritorilor, aceștia fiind siguri că povestea lor de iubire a ajuns deja la final. Niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea, dar rămâne de văzut ce se petrece, de fapt, între ei.

”În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu, de pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.