Simona Halep și Toni Iuruc au spus ieri cel mai frumos și sincer „Da!” din viața lor. După ce și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, a urmat o petrecere de zile mari, pentru care s-au pregătit așa cum au știut ei mai bine. Niciun aspect nu a scăpat neanalizat. Oamenii au vorbit despre meniul ales la nuntă, despre invitații speciali, dar mai ales despre ținutele pe care au ales să le poarte într-o asemenea zi. 

Nici măcar Cătălin Botezatu nu s-a putut abține să nu comenteze despre îmbrăcămintea lor. Despre rochia Simonei Halep a mărturisiit că este una foarte frumoasă care deși pare simplă, este una foarte rafinată și, de asemenea, extrem de elegantă. Creatorul de mpdă a ținut să mai precizeze că și culorile au fost alese foarte bine, pentru că reușesc să îi pună în evidență atât tenul, cât și părul.

Rochia Simonei Halep, analizată de Bote

Botezatu a fost foarte încântat și de combinația de voaluri din partea de jos și dantela din bumbac, care îi dau un volum aparte. Consideră că și coafura Simonei Halep este una rafinată, simplă, pe care a ales-o cu mare atenție. Nici despre machiajul său nu a avut nimic rău de comentat.

“Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu, conform viva.ro.

Despre Toni Iuruc nu a avut atât de multe lucruri bune de zis, dar nici nu l-a desființat. Crede despre ei că arată foarte bine împreună, dar că având în vedere ținuta simplă a Simonei, el ar fi trebuit să renunțe la cravată și să își deschidă un nasture sau doi la cămașă.

“Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute. Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.