Brigitte Pastramă și Florin Pastramă ar fi trebuit să fie acum părinți, dar vedeta a pierdut sarcina. A vorbit recent despre acest moment greu din viața sa, lăsând pe toată lumea cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta la una ca asta, dar bruneta nu a mai putut ține acest secret doar pentru ea, așa că și-a deschis sufletul în fața tuturor.

Atât ea, cât și soțul ei și-au dorit un copil, iar timp de mai bine de un an s-au rugat pentru ca acest lucru să se întâmple. Acum doi ani, după ce s-au căsătorit, ea a făcut o inseminare artificială, dar fără niciun rezultat, pentru că după trei săptămâni a pierdut sarcina. Mai târziu a înțeles că lucrurile acestea nu depind de niciunul dintre ei, ci de Dumnezeu, iar el a considerat că nu a venit momentul potrvit.

Brigitte Pastramă, detalii cutremurătoare despre sarcina pierdută

"Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat.", a declarat Brigitte Pastramă, pentru ciao.ro.

După o vreme când și-a revenit din șocul pe care l-a trăit, ea a realizat că i-ar fi fost extrem de greu să fie gravidă în pandemie și să nască în acea perioadă. Mai mult de atât, soția lui Florin Pastramă a povestit că ar fi fost însărcinată în luna a șaptea, când au început să fie impuse reguli stricte, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Crede în continuare că Dumnezeu știe ce e mai bine pentru ea.

"Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin covid și vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a când a început pandemia de covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine.", a mai povestit vedeta, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.