Cristina Cioran ar fi trebuit să o aducă pe lume pe fetița sa luna aceasta, dar au trecut deja aproximativ două luni de când micuța ei a venit pe lume. Din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut, blondina a fost nevoită să nască prematur. Atât ea, cât și partenerul ei de viață s-au temut că bebelușul nu va supraviețui având în vedere situația.

Din fericire, Emei nu i s-a întâmplat nimic. O vreme, mama ei nu a putut să o ia acasă, deoarece a fost nevoită să mai stea internată în spital, pentru a primi toate îngrijirile de care avea nevoie. De când a strâns-o pentru prima dată în brațe și i-a simțit energia, Cristina Cioran nu s-a mai putut dezlipi de minunea pe care a adus-o pe lume.

Cristina Cioran și-a luat rolul de părinte în serios

”Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum. Orice semn de încordare sau… există momente de teamă oricând. Începe să-i curgă nasul…”, a spus Cristina Cioran, potrivit cancan.ro.

Viața de mămică nu este deloc una ușoară pentru ea, pentru că se sperie din orice, în clipa în care vine vorba de cea mică. Este de părere că aceasta este o problemă pe care toate mamele o au, dar se simte o femeie norocoasă, pentru că are un copil care doarme foarte, foarte bine și care nu plânge prea des. Este foarte fericită că visul de a fi mamă i s-a îndeplinit, deși a trecut de vârsta de 40 de ani.

”Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu.”, a declarat Cristina Cioran pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.