Tavi Clonda și Gabriela Cristea se află în atenția oamenilor de ani buni. Cei doi au reușit să își întemeieze o familie superbă la care multă lume doar visează, iar fiicele lor o completează perfect. Vedetele sunt un exemplu pentru oamenii din jurul lor, iar unii sunt de părere că ei nu se ceartă niciodată și că nu au discuții în casă, dar lucrurile nu stau deloc așa. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost aspru judecați de internauți, din cauza faptului că își expun foarte mult copii în mediul online, dar și pentru că postează pe Instagram absolut ceea ce fac fie că iau cina în familie, fie că merg să spele mașina. Cei doi nu au ținut cont niciodată de gurile rele și și-au trăit viața după bun lor plac. Acesta este, probabil, unul dintre secretele căsniciei perfecte pe care o au.

Tavi Clonda, adevărul despre problemele din relația lor

Recent, soțul Gabrielei Cristea a dat din casă și a povestit că lucrurile nu au fost mereu roz în familia lor. Ca în orice familie, au mai existat și discuții în contradictoriu în urma cărora au stat supărați unul pe celălalt. Tavi Clonda a recunoscut, în cadrul unei emisiuni TV, că aproape de ziua lui de naștere a fost foarte supărat pe frumoasa lui parteneră de viață, dar a preferat să nu îi transmită lucrul acesta.

"Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!", a declarat Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Supărarea nu a ținut prea mult, pentru că în toți anii pe care i-au petrecut unul alături de celălalt, au învățat să lase de la ei, pentru ca lucrurile să funcționeze. Au o relație bazată pe respect și înțelegere și nu există loc de orgolii.

"Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante.", a mai povestit el în trecut, potrivit acelaiași surse.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.