Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au fost împreună acum mulți, mulți ani de zile, când blondina nu era cunoscută în țara noastră și nici nu arăta atât de bine ca acum. Designerul a fost cel care a lansat-o pe divă în lumea mondenă, de aici și titulatura pe care o avea de „blonda lui Bote’”, pe care oamenii l-au folosit și după ce ei s-au despărțit.

Fiind unul dintre cei mai doriți bărbați din țara noastră, creatorul de modă a avut multe femei, dar foarte puține au avut șansa de a se afișa alături de el, în public. Una dintre acestea a fost Bianca Drăgușanu pe care a cunoscut-o în Austria. Bote a recunoscut că a iubit-o foarte tare pe frumoasa blondină, iar ea încă știe care sunt sentimentele lui pentru ea. În plus, el a declarat că diva se poate baza pe ajutorul lui pentru tot restul vieții sale.

Cătălin Botezatu chiar a iubit-o pe Bianca Drăgușanu

„Relația mea cu ea a început undeva la Kitzbuhel, în Austria, și a decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte”, a mărturisit designerul, potrivit viva.ro.

El a vorbit și despre celelalte femei care au avut un rol important în cariera sa și în viața lui, în general. Biancăi Brad, de exemplu, îi datorează faptul că a intrat în lumea modei, pentru că fără ajutorul să nu ar fi făcut acest pas.

„Am fost îngrozitor de îndrăgostit de Bianca Brad și-i datorez enorm că am ajuns în lumea modellingului. Am cochetat puțin cu ea, dar nimic altceva.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.