Albert Oprea s-a apucat recent de vlog, iar canalul său de YouTube crește încet, încet. În ultima filmare pe care a postat-o, fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre drama pe care a trăit-o înainte de concurs, dar și despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană și care nu se poate compara cu nimic altceva. A fost sau nu afectat de cele șase luni petrecute acolo!?

Albert Oprea a fost, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Multă lume credea că avea șanse destul de mari să se întoarcă acasă cu marele premiu, având în vedere faptul că era votat de oamenii de acasă într-un număr foarte mare. El s-a bucurat de susținerea lor, până aproape de marea finală, când l-au lăsat baltă și nu i-au mai acordat încrederea de care avea nevoie.

Albert Oprea, moment de sinceritate despre Survivor

Acum, la câteva luni de la terminarea emisiunii de la Kanal D, fostul Războinic face dezvăluiri neașteptate despre experiența pe care a trăit-o, spunând că este cea mai tare pe care avut-o în toată viața. A fost o vreme în care a reușit să uite de toate problemele pe care le avea acasă, iar presiunea socială pe care a avut-o i-a fost și ea de mare ajutor. Și-a învins, de asemenea, temerile și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat acolo.

"A venit cea mai tare experiență din viața mea, dar și cea mai grea. Dacă vreau să-mi înving temerile, o să o fac până la capăt. Survivor mi-a plăcut mai mult, mi s-a părut ceva mai greu. Totul a fost foarte greu. Presiunea asta socială de care am avut parte m-a ajutat și mai mult pe plan psihic. Problemele mele nu au mai revenit și nici nu-mi fac temeri că vor mai reveni", a mărturisit Albert Oprea, în ultimul vlog pe care l-a postat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.