În ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil Celebrities, Olga Verbițchi a fost descalificată de organizatori din cauza faptului că a încălcat regulile din contractul semnat la început. Fetele au cerut să i se mai dea o șansă, dar prezentatoarea a încercat să le explice acestora că nu depinde de ele și că nu pot schimba nimic în ceea ce privește decizia pe care au luat-o. Astfel că moldoveanca a fost nevoită să plece, la doar câteva zile de la începerea show-ului TV.

Ediția din această seară a emisiunii de la Kanal D se anunță a fi una incendiară. Concurentele vor afla cine este noua lor colegă, despre care se pare că nu au părere prea bună. Deși nu i-a fost dezvăluit numele în teaser, oamenilor nu le-a fost prea greu să își dea seama că este vorba despre Viviana Sposub, partenera de viață a lui George Burcea.

Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Raluca Bădulescu a fost printre primele care și-au dat cu părerea despre cea care a înlocuit-o pe Olga Verbițchi. Jurata de la Bravo, ai stil crede despre ea că mare drăguță, dar că nu este deloc așa, pentru că mâța blândă zgârie rău.

„Pare drăguță, dar mâța blândă… Asta mică este drăcoasă rău de tot”, a spus Raluca Bădulescu, în culise, conform unui comunicat de presă, relatează fanatik.ro.

Nici fanii nu sunt prea încântați de prezența iubitei lui George Burcea în cadrul emisiunii, dar rămâne de văzut cum se va descurca vedeta și ce ținute va aduce în atenția telespectatorilor și a celor trei jurați. Ei bine, mulți așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se va desfășura ediția de astăzi.

„Se putea sa lipsească Viviana? S-a mutat Ferma la BAS” sau „Are 5 rânduri de haine pe care le rotește, toate primite de la aia cărora le face reclama și alea super urâte”, au spus fanii emisiunii, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.