Zanni ar trebui să fie în culmea fericirii, deoarece a reușit să își cumpere apartamentul la care a visat toată viața sa. El s-a luptat din greu pentru a câștiga competiția Survivor România, iar imediat după ce a ajuns în țară, a căutat cheia locuinței perfecte, iar după aproximativ două luni a găsit-o.

Deși a reușit să își ia propria casă, fericirea îi este umbrită din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Se pare că în perioada în care a stat în Republica Dominicană s-a ales cu niște bacterii, cu care se luptă chiar și în ziua de astăzi. Artistul a luat multe zile antibiotice, pe care a ținut să le menționeze că le-a cumpărat cu banii lui, după ce a fost tras la răspundere că va folosi banii câștigați în alte scopuri decât cel pe care l-a menționat, inițial.

Zanni, noi detalii despre starea lui de sănătate

Întrebat care este starea lui de sănătate, câștigătorul emisiunii de la Kanal D a mărturisit sincer faptul că nu stă prea bine la acest capitol. Tânărul face recuperare la picior și, ori de câte ori merge la medic, își ține fanii la curent cu evoluția lucrurilor. Toată lumea care l-a votat și l-a susținut, în timp ce lupta pentru visul lui în Dominicană, speră să se recupereze cât mai repede, dar se pare că nu este atât de ușor pe cât pare.

”Nu stau prea bine cu sănătatea. Încă fac recuperare la picior, am venit cu niște bacterii, de acolo din Dominicană, cu care mă lupt. Mi-am plătit toate medicamentațiile, controalele, mi-am plătit tot”, a declarat marele câștigător al emisiunii Survivor România, pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.