În ultima, vreme au început să apară mai multe zvonuri cum că Ștefan Bănică Jr. și frumoasa lui parteneră de viață, Lavinia Pîrva, ar fi în pragul divorțului. El nu a dat nicio declarație în acest sens, dar femeia nu s-a mai putut abține și a vorbit deschis despre unul dintre cele mai discutate subiecte din ultimele zile.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva se pot lăuda cu o căsnicie perfectă. Aceștia sunt mândri de familia lor și de tot ceea ce au reușit să realizeze, de când sunt împreună. Deși multă lume nu îi vedea împreună și nici nu spera că vor ajunge atât de departe, ei au reușit să demonstreze că sunt un cuplu puternic pe care nimeni și nimic nu îl poate distruge.

Lavinia Pîrva a vorbit despre divorț

Multă lume a crezut că ei vor divorța, iar bruneta a decis că a venit vremea ca ea însăși să lămurească întreaga situație, considerând că oamenii ar trebui să afle adevărul și să nu mai creadă tot ceea ce au în stânga sau în dreapta. Ei bine, după spusele partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr., toate aceste zvonuri au apărut în urmă cu un an pentru prima dată și nu sunt adevărate. Cei doi se distrează pe seama acestor afirmații, iar cel mai important este că sunt bine, nepunând accent pe ceea ce zic gurile rele.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu.

Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pîrva pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.