Deși s-a spus multă vreme că lui Cătălin Botezatu i-ar plăcea în egală măsură și femeile, și bărbații, se pare că nu este deloc așa. După ce a afirmat în fața întregii lumi că nu este bisexual și nici dacă ar fi, nu ar avea de ce să se justifice, designerul a făcut o serie de mărturisiri bombă despre femeile din viața sa. Cine a fost cea care i-a dat lumea peste cap lui Bote!

Cătălin Botezatu este, cu siguranță, unul dintre cei mai doriți bărbați din România, iar îndrăgitul creator de modă a fost împreună cu unele dintre cele mai apreciate dive din lumea mondenă, printre care se află și Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, nu ea este femeia pe care el a iubit-o cel mai mult, ci altcineva. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre Dana Opsitaru, cu care a avut o relație de 7 ani.

“Am iubit-o cu adevărat și o iubesc încă, pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Creatorul de modă a iubit-o cu adevărat și încă o face. Înseamnă enorm pentru el și susține că este femeia care a reușit să își pună amprenta pozitivă asupra bărbatului din el. Tot Bote a mărturisit că a iubit multe femei și speră să o mai facă. Una dintre cele de care s-a îndrăgostit nebunește a fost Bianca Brad, celei care îi datorează, de asemenea, debutul său în lumea modei.

Citeste si:
O femeie internată în Botoșani a fost nevoită să sune la 112 ca să...
O femeie internată în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

“Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mai mai povestit creatorul de modă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.