Selly formează un cuplu cu Smaranda, încă de pe vremea când erau în liceu. Aceștia au stat chiar și în aceeași bancă și și-au făcut amintiri frumoase împreună. Având în vedere că sunt de ani buni împreună, mulți fani de-ai artistului au ajuns să se întrebe dacă el are de gând să formeze o familie cu Smaranda, să se căsătorească, iar el le-a răspuns la întrebare fără nicio reținere.

Selly a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară, având deja peste 3 milioane de subscriberi pe canalul său de YouTube. Artistul nu a visat niciodată să ajungă atât de sus, dar a muncit din greu pentru visurile sale și nu i-a picat nimic din cer, așa cum ar crede unii. Membrul 5GANG se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Rare sunt momentele în care Selly vorbește despre relația sa cu Smaranda Știrbu, dar se pare că lucrurile între ei merg extrem de bine. Întrebat dacă s-a gândit la căsătorie până acum, el a răspuns că nu foarte serios, deoarece este mult prea tânăr pentru a lua în calcul acest aspect. Se bucură enorm că a găsit o persoană care îi seamănă foarte bine din multe puncte de vedere și a vorbit extrem de frumoas despre partenera lui de viață.

„Ei bine, nu cred că m-am gândit serios la asta. Consider că sunt mult prea tânăr să mă gândesc la acest aspect. Însă ce iți pot spune este că am o relație foarte frumoasă cu Smaranda. O relație care deja aduna niste ani și eu cred că în continuare vom avea o relație armonioasă. Ne iubim foarte mult, gândim la fel, avem personalități foarte asemănătoare și pur și simplu există o chimie foarte bună. Motiv pentru care nu m-am gândit la căsătorie în sine, însă o consider pe Smără o partenera extraordinara care a fost mereu lângă mine, m-a susținut și nu pot să nu consider aceste lucruri importante pentru mine și pentru relația noastră”, a declarat Selly pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.