Acum 20 de ani, pe vremea aceasta, tatăl Andreei Raicu s-a stins din viață. În memoria acestuia și din respect pentru cine a fost, vedeta a transmis un mesaj cutremurător pe pagina sa oficială de Facebook, unde păstrează mereu legătura cu oamenii care o iubesc și care o susțin la orice pas.

Fosta prezentatoare este genul acela de femeie care își păstrează mereu zâmbetul pe buze și care are o atitudine pozitivă. Cu toate acestea, viața vedetei nu a fost mereu doar lapte și miere, dar despre momentele acestea a vorbit mai puțin, de-a lungul timpului. Acum 20 de ani, ea a trecut printr-un moment foarte dificil care i-a marcat întreaga existență.

Andreea Raicu, mesaj la 20 de ani de la moartea tatălui său

Deși nu a avut o relație foarte bună cu părintele său, ea știe că a iubit-o enorm, singura problemă fiind că nu a știut cum să îi arate lucrul acesta. Bărbatul și-a dat ultima suflare chiar sub ochii ei, iar ea nu poate depăși acest lucru. A fost foarte furioasă pe el în copilărie și în adolescență, dar pe măsură ce creștea a simțit nevoia să îi spună tot ceea ce avea pe suflet și nu a ratat nicio ocazie din a proceda așa.

"Exact azi, în urmă cu 20 de ani, tata a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am să îl pot șterge niciodată din memorie. Au trecut aproape la fel de mulți ani câți am petrecut împreună. Nu am avut poate cea mai bună relație, dar știu că m-a iubit, dar nu a știut să mi-o arate.

Pe măsură ce am crescut, m-am simțit îndreptățită să îi spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu îmi plăcea, cu furia pe care am ținut-o bine ferecată în interiorul meu toți anii copilăriei și adolescenței, în care știam că “nu e frumos” să le răspunzi părinților. Nu am ratat nicio ocazie să îi spun ce simt. Și într-o zi, cea în care a plecat, am realizat că am uitat să îi spun ce era mai important, doar că, atunci când el era aici, nu puteam să văd asta, pentru că eram prea orbită de furia care dădea pe dinafară. Am uitat să îi spun că îl iubesc.", a scris Andreea Raicu, pe Facebook.

Citeste si:
Irina și Răzvan Fodor, 11 ani de căsnicie! Ce mesaj a transmis...
Irina și Răzvan Fodor, 11 ani...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.