Bianca Comănici a reușit să treacă de tot peste separarea de Livian, bărbatul pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei și de care s-a îndrăgostit. Cei doi nu au fost împreună pentru prea mult timp, dar lunile acelea în care au fost un cuplu i-au lăsat brunetei un gust amar și îi este foarte greu și acum să discute despre clipele de coșmar pe care le-a trăit în compania sa.

A trecut totul și deși i-a fost greu și încă are o reținere în ceea ce privește încrederea într-un bărbat, Bianca iubește din nou, iar fericirea i se citește pe chip. Cu toate acestea, ea și-a luat anumite măsuri de precauție în noua relație, asta însemnând că nu vrea să se mai implice în totalitate, pentru a nu ajunge să fie dezamăgită, așa cum s-a mai întâmplat și pe vremea când era împreună cu fiul lui Nelson Mondialu.

Bianca Comănici vorbește despre noul iubit

O vreme, vedeta de la Kanal D nu a dat prea multe detalii despre noul ei partener de viață, pentru că a dorit să fie convinsă sută la sută de ceea ce se petrece între ei. A recunoscut cu mâna pe inimă că este împreună cu cineva, iar că bărbatul respectiv a ajutat-o din multe puncte de vedere și i-a dat, inclusiv, mult mai multă încredere în ea, iar acest lucru se vede, pentru că se simte bine în pielea sa și radiază de fericire.

„O să dezbatem subiectul care s-a tot discutat, subiectul creat de mine pentru că nu v-am spus niște lucruri, dar nu le-am spus tot din cauza faptului că nici eu nu am fost sigură de unele lucruri. Nu pot să spun nici acum că sunt sută la sută sigură, că niciodată nu ești sută la sută sigură de un om, dar pot să zic că se îndreaptă înspre bine. Subiectul este dacă am sau nu o relație. (…) Când o să am o relație la modul să știți și voi… Acum pot să spun că da, sunt cu cineva împreună, dar o să țin pentru mine unele lucruri, unele detalii. Adevărul este că nu pot să zic, am o strălucire tocmai pentru că mi-a dat o încredere în mine această persoană și mă face să vreau mai mult de la viață și cred că asta este foarte important. M-a ajutat foarte mult să prind încredere în mine și cred că se vede asta și să mă simt bine în pielea mea. Momentan vreau să mă rezum doar la mine și la cum m-a schimbat pe mine această persoană.Dar, în același timp, nici nu îmi investesc tot timpul către această relație, cam asta este ideea. M-am hotărât ca până în momentul în care nu simt eu niște lucruri să nu le fac”, a povestit vedeta, pe YouTube.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.