Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, frumoasa lui parteneră de viață, au parte de monente unice. În urmă cu doar câteva zile, băiețelul lor, căruia nu i-au dezvăluit încă numele, a venit pe lume și nu există cuvinte care să exprime fericirea pe care au simțit-o în clipele respective.

Cei doi îndrăgostiți și-au dorit un copil din tot sufletul lor, iar acum sunt oficial părinți și se bucură de fiecare minut alături de cel mic. Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să nască prin cezariană, dar a nu a dezvăluit și motivele pentru care a luat această decizie, considerând că sunt mult prea intime pentru a vorbi despre ele. Pe tot parcusul sarcinii, ea și-a ținut fanii la curent cu evoluția, fiind extrem de bucuroasă că nu a luat foarte mult în greutate.

Dani Oțil, prima impresie după ce și-a adus fiul acasă

Proaspăta mămică nu a fost nevoită să stea prea mult în spital, astfel că în urmă cu câteva ore, după ce fiul ei a mers la ultimul control, a fost externată. Dani Oțil este în culmea fericirii și a vorbit în continuu, pe Instagram, despre băiețelul lui pe care l-a pus chiar el pentru prima dată în scoică. Ironic din fire, prezentatorul i-a spus celui mic că dacă va plânge, va folosi acel filmuleț împotriva sa peste câțiva ani buni.

„Prima oară în scoică. Dacă plângi și nu îți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra prima oară pe circuit cu o mașină și o să vrei să mergi cu 200 kilometri la oră. Bă, la trei la oră să nu cumva să plângem, bine, eu'', a spus Dani Oțil, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.