Așteptarea a luat sfârșit pentru Gabriela Prisăcariu și pentru Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi îndrăgostiți au devenit, weekend-ul acesta, părinți pentru prima dată și abia au reușit să exprime în cuvinte bucuria pe care au simțit-o în clipele acelea.

Nici Gabriela Prisăcariu, nici Dani Oțil nu și-au ținut fanii pe jar și au postat deja primele imagini cu fiul lor, mândri nevoie mare de minunea pe care o au. Cei doi au numărat zilele până când au devenit părinți, iar acum sunt gata să se ocupe de creșterea și educarea lor. În postarea pe care moderatorul TV a făcut-o pe Instagram, i-a scris băiețelului său niște cuvinte atât de frumoase, încât admiratorii au rămas muți de uimire.

Gabriela Prisăcariu a vorbit despre naștere

Astăzi, Gabriela Prisăcariu a vorbit pentru prima dată despre momentul nașterii, cu puțin timp înainte de a fi externată din spital. Fostul model a profitat de faptul că micuțul era la ultimul control și le-a transmis urmăritorilor un mesaj prin intermediul cărora le-a promis că le va povesti cum a decurs toată nașterea. Ceea ce nu vrea să explice este motivul pentru care a făcut cezariană, pentru că foarte multă lume o întreabă, considerând că sunt niște lucruri intime despre care nu poate vorbi oricum.

"Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos", a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.