Orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu a fost mereu un subiect de discuție. Designerul a vorbit mereu despre acest subiect, iar aflar în fața lui Denise Rifai, a spus întregul adevăr, pentru a lămuri pe toată lumea. Chiar dacă a susținut de fiecare dată că îi plac femeile și a fost cu multe persoane cunoscute de la noi din țară, fanii cred că în aceeași măsură îi plac și bărbații. Care este realitatea, de fapt?

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una dintre cele mai apreciate și urmărite de la noi, pentru că îi pune față în față pe invitați cu cele mai grele și discutate subiecte din viața lor. Aceștia nu pot evita să ofere un răspuns, iar când a venit vorba despre sexualitatea sa, creatorul de modă a fost cât se poate de sincer, așa cum este de fiecare dată. Bote a fost întrebat dacă este sau nu bisexual, iar răspunsul său a fost categoric nu.

Bote a vorbit despre sexualitatea sa

Cătălin Botezatu este de părere că toate zvonurile legate de orientarea lui sexuală sunt doar niște aberații. Mai mult de atât, consideră că nimeni ar trebui să justifice de ce are anumite preferințe. Bote a mărturisit că, în cazul femeilor, lucrurile sunt prefect normale, dar când vine vorba de bărbați se schimbă foaia și mulți nu recunosc faptul că sunt bisexuali sau gay, pentru că socitatea în care trăim nu este pregătită pentru aceste lucruri.

„Nu sunt. De ce ar trebui să mă justific? De ce să spună o femeie sau un bărbat dacă e bisexual sau nu? Femeile au voie să spună, că e ok. La bărbați nu. În cazul meu, nu. Sunt foarte mulți bărbați care nu-și asumă sexualitatea, pentru că nu avem o societate pregătită pentru așa ceva. Dacă oamenii vor să-mi anihileze trecutul amoros, cu zeci de femei, din invidie sau din frustrări, asta e altceva, dar nu pot spune că sunt bisexual sau altfel dintr-odată, dacă ani și ani de zile totul a fost deschis. Nu am cum să mă justific în fața unei astfel de afirmații, unei prostii. Niciodată. Oamenii sunt limitați. Am foarte mulți prieteni bisexuali sau gay acre sunt importanți în societatea în care trăiesc. Sunt niște oameni normali, de ce sa-i catalogăm drept paria. Este o lipsă de educației a acestui popor balcanic”, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea lui Denise Rifai.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, trădat de cei mai buni prieteni: „Am colaborat cu...
Cătălin Botezatu, trădat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.