În ultima vreme, viața Oanei Roman a fost una plină de schimbări, dar partenera de viață a lui Marius Elisei nu are de gând să oprească aici. Vedeta și-a pus din nou sufletul pe tavă, în fața urmăritorilor pe care îi are pe Instagram, mărturisindu-le ce anume ar vrea să schimbe legat de comportamentul său, dar mai ales de înfățișare.

Oana Roman este o femeie sinceră, care aproape niciodată nu le-a ascuns fanilor ei informații despre ea. A preferat ca aceștia să afle chiar de la ultimele vești, iar recent i-a rugat chiar pe ei să îi transmită ce anume și-ar dori să schimbe la ea. După aceea, le-a povestit și ea cum ar vedea lucrurile și le-a mărturisit care este cel mai mare complex al său de care i-ar plăcea să scape cât mai repede cu putință.

Care este singurul complex al Oanei Roman

În ceea ce privește complexul vedetei, operația de abdominoplastie este singura care ar putea să o ajute să scape de el, iar anul viitor are de gând să facă și acest pas important, care îi va schimba total înfățișarea. Nu doar aspectul fizic ar trebui să sufere transformări, după părerea fiicei lui Petre Roman, ci și comportamentul. Ea își dorește să poată fi mai puțin directă, tolernată cu anumite lucruri pe care nu le poate accepta, dar și maleabilă. Rămâne de văzut dacă își va duce la bun sfârșit planurile, dar cert este că e mai decisă ca oricând.

”Răspund eu prima. Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, este mesajul transmis de către Oana Roman, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.