Petrică Cercel se află internat în spital, iar starea lui de sănătate nu este deloc una bună. Fiul artistului a făcut o postarea despre problemele pe care le-a întâmpinat tatăl lui, iar mesaje de susținere au început să curgă încă din primele minute. Toți cei care îl iubesc speră să se repună pe picioare, dar medicii nu cred că lucrurile vor sta prea bine.

Din nefericire, Petrică Cercel s-a infectat cu COVID-19, iar din cauza faptului că are mai multe probleme de sănătate, starea lui nu este deloc una bună. Inițial, cântărețul a refuzat să meargă la spital, în ideea că se va trata acasa, dar când lucrurile au început să se înrăutățească nu a mai avut de ales și s-a internat.

Ionuț Cercel a anunțat că tatăl lui are coronavirus

Ionuț Cercel este cel care a făcut tristul anunț, rugându-i pe cei dragi, pe cei care îi iubesc muzica și pe toți colegii de breaslă să se roage pentru însănătoșirea tatălui său. Mii de fani, din întreaga țară, sunt cu sufletul alături de el și i-au transmis sute ce mesaje. Mulți speră ca el să se vindece și să revină pe scenă, unde este așteptat din toată inima.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel, pe Facebook.

Bogdan de la Ploiești a transmis și el un mesaj în mediul online, spunân că se roagă ca prietenul lui să depășească toate aceste momente dificile și să meargă acasă la copii și la familie, pentru că este un bun din toate punctele de vedere.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a scris Bogdan de la Ploiești, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.