Pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu astăzi este cea mai fericită zi din viața lor. Cei doi, oficial au devenit părinți. Soția prezentatorului de la Antena 1 a născut astăzi primul lor copil, un băiețel. Gabriela a și postat prima imagine cu bebelușul.

Dani Oțil a devenit oficial tătic

Cu puțin timp în urmă, Gabriela a anunțat că va naște la începutul lunii septembrie. Iar momentul mult așteptat sa întâmplat în acest weekend. Imediat după ce a născut, Gabriela a și postat pe contul său de Instagram prima poză cu băiețelul lor în timp ce îl ține la piept, însoțită de un mesaj scurt și emoționant, „M-am topit”.

Gabriela însă nu ia arătat și chipul bebelușului, lăsând loc de mister și curiozitate în rândul fanilor. Aceștia au invadat-o cu mesaje de felicitare și urări de bine cu ocazia fericit a evenimentului.

S-au căsătorit în mai

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai al acestui an, în cadrul unui eveniment discret, organizat în aer liber.

În luna martie 2021, cei doi îndrăgostiți au făcut marele anunțat, că vor deveni părinți.

"Voiam să vă spun acum ceva timp, dar mi-a luat-o Smiley înainte. A scos o melodie și am și eu una, dar mai am două versuri la ea. În ziua de azi, dacă nu faci ceva special, o statuie , nu există .


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.