Ediția din această seară e emisiunii Bravo, ai stil! se anunță a fi una incendiară. Jurații nu par a fi încântați de alegerile vestimentare pe care le-au făcut concurentele, iar Maurice Munteanu o face praf pe una dintre acestea. Una dintre cele care le atrage atenția tuturor este Anda Adam, datorită decolteului său generos.

Bravo, ai stil! ajunge deja la a treia ediție a acestui sezon, iar spiritele încep să se încingă atât între concurente, cât și între jurați și vedetele care aduc în fața lor ținute care mai de care mai interesante, dar de care ei nu sunt de fiecare dată mulțumiți. Se pare că sezonul acesta, Maurice Munteanu nu are de gând să mai lase garda jos și le taxează pentru fiecare greșeală minoră.

Maurice Munteanu nu iartă nimic

"Nu e nici lung, nici scurt, nici sărac, nici bogat, nici lat, nici îngust. Această interesănțenie stilistică ar trebui interzisă prin lege. Eu nu vreau să se supere cineva pe noi. Jur, mă sperie...", spune Maurice Munteanu, în ediția din această seară a emisiunii de la Kanal D.

Nu este clar despre cine a făcut aceste afirmații, dar cert este că Anda Adam a ales poarte un outfit extrem de sexy, care a atras privirile tuturor. Fanii emisiunii știu că Maurice Munteanu nu este un mare fan al alegerilor de genul acesta și ar fi putut să vorbească despre blondină. Rămâne, însă, de văzut cine i-a lăsat un gust amar juratului de la Bravo, ai stil!


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.