Toată lumea s-a întrebat de ce a plecat Cove de la Vorbește Lumea. Din această toamnă, prezentatorul a renunțat la Pro TV și le-a spus fanilor săi de ce a luat, de fapt, această decizie. Sincer din fire, el le-a spus și că va face parte dintr-un alt proiect și le-a dat toate detaliile de care aveau nevoie.

Cove crede că schimbările sunt necesare în viața oricărei persoane, iar el a simțit că are nevoie de una. În ceea ce îl privește, prezentatorul a spus că nu a fost nimic care să îl nemulțumească, în mod special, dar îl deranja foarte tare faptul că nu putea să călătorească, având în vedere că avea liber doar în weekend. A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui și s-a bucurat din plin de experiență.

Cove, adevărul despre plecarea de la Vorbește Lumea

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize- surprize”. Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, declarat Cove, pentru spectacola.ro.

Omul de televiziune va face parte dintr-un alt proiect și se bucură din plin că lucrurile s-au așezat în felul acesta. Nu a spus cum se va numi emisiunea, dar a menționat că se va întoarce alături de bunii și vechii săi prieteni. În plus, Cove și-a propus să călătorească mai mult, pentru că va avea timp suficient și pentru asta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.