Zannidache și Sebastian Chitoșcă au foarte, foarte buni prieteni, în cadrul emisiunii Survivor România. După revenirea lor în țară, multă lume a crezut că nu mai sunt la fel de apropiați, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că nu s-au afișat aproape deloc împreună. Invitați la Ștafeta Mixtă ei au spus adevărul despre relația lor de prietenie și au mărturisit, de asemenea, cum se înțeleg, după terminarea concursului. 

Cel care a luat cuvântul a fost Sebastian Chitoșcă. Fostul Faimos crede că oamenii aveau așteptări ca el să stea mereu în spatele lui Zanni, să fie în umbra sa și să își dorească să aibă succesul tânărului. Nu este deloc așa. Sebi crede că prietenul trebuie să se bucure singur de tot ceea are, pentru că prietenia lor nu constă în faptul că ar trebui să se afișeze mai des împreună sau să fie mereu unul lângă altul.

Sebi și Zanni au vorbit despre prietenia lor

„Asta cu gelozia nu am auzit-o. Probabil oamenii se așteptau ca eu să stau în spatele lui Zanni, să fiu umbra lui, să îi iau din succesul lui. Eu am avut succesul meu, la momentul meu, când am fost fotbalist. El trebuie să se bucure singur de tot ce are. Prietenia nu constă în dacă mă afișez cu Zanidache peste tot unde el sau unde sunt eu. Noi am ținut legatură, dar să zic o data la câteva zile ne-am contactat să vedem dacă suntem bine.Noi am ramas prieteni, dupa ce ne-am certat in fiecare zi in junglă. Nu ma enervă ceva la Zanni anume. Acolo eram nervosi toti. Noi am fost cum eram noi ca oameni. Nu ne menajam, pe noi nu ne interesa. Învățam ceva din cearta aia”, a povestit Sebastian Chitoșcă pentru wowbiz.ro.

Se pare că ei au făcut un pact, în Republica Dominicană, care îl implica și pe Cosmin Stanciu și anume când ajung acasă, să nu se posteze împreună pe social media. Și-au propus chiar să nu se vadă o vreme, pentru a avea timp să se relaxeze, având în vedere câte au trăit în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Am făcut un pact cu el și cu Cosmin, ne-am spus, ajungem acasă nu o să ne postăm. Ne rezolvam problemele pe care le avem. Stăm o lună și ceva, două și după ne vedem. Vin eu la tine, tu la mine. Ne-a trebuit timpul asta se ne relaxăm”, a povestit Zanni, la rândul lui.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.