Au trecut doar câteva zile de când Adela Popescu a revenit pe micile ecrane și va fi din nou absentă timp de două săptămâni. Lipsind din cadrul emisiunii pe care o moderează, oamenii au început să își pună tot felul de întrebări neînțelegând, de fapt, ce se întâmplă. La scurt timp după aceea, partenera de viață a lui Radu Vâlcan a venit cu explicații.

Toată lumea s-a bucurat, când Adela Popescu s-a întors la Vorbește Lumea. Ei bine, fericirea nu a durat prea mult, deoarece vedeta s-a infectat cu corona, deși se vaccinase împotriva temutului virus. Se pare că moderatoarea nu a luat contact cu nimeni care ar fi fost purtător de virus și nu își poate explica modul în care a ajuns în această stare.

Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19

Adela Popescu a decis să facă un test, după ce a început să se simtă rău și avea simptome specifice. Din nefericire, testul i-a ieșit pozitiv și va fi nevoită să stea în izolare, ceea ce înseamnă că va lipsi din nou din cadrul emisiunii, dar nu are de ales. Fanii speră să se simtă din ce în ce mai bine, iar situația să nu degenereze.

"M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere.", a transmis Adela Popescu, pentru Vorbește Lumea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.