Despărțire bombă și, aparent, definitivă în lumea mondenă! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat-o pe drumuri separate, iar în cadrul unui eveniment monden, diva a spus și ce anume a determinat-o să ia această decizie. Deși au trecut doar câteva zile de la separare, blondina nu pare deloc afectată de situație și a vorbit despre acest lucru cu zâmbetul pe buze.

Seara trecută, Bianca Drăgușanu a fost prezentă la un eveniment monden din București, dar neînsoțită de nimeni. Diva a defilat și a atras toate privirile asupra ei, fiind clar pentru toată lumea că a venit să se distreze și că a lăsat problemele acasă. La tot pasul, ea este întrebată de ce s-a despărțit de bărbatul alături de care a trăit un an de zile și nu s-a temut să discute sincer despre acest subiect, care pentru unii este unul mult prea sensibil.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față

„Am avut o relație de aproape un an de zile cu Gabi, am avut multe discuții, dar a trecut, nu mă mai interesează ce a fost, mă interesează ce este. Eu nu trăiesc din trecut, pe mine mă definesc foarte mult acțiunile, nu vorbele. Sunt și o persoană mai vulcanică și de multe ori îmi exprim foarte ușor stările și sentimentele fără să țin cont că sunt într-un loc public”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru antenastars.ro.

Vedeta este mai pregătită ca oricând să privească doar spre viitor. Au fost multe momente în care Bianca Drăgușanu s-a sacrificat pentru relații și l-a iertat pe Bădălău, chiar și în momentele în care îi era infidel. Nu este genul de om care să accepte foarte multe lucruri, dar de dragul lui a făcut-o și nu a mers deloc bine. Nu o mai interesează ceea ce a fost și nici nu vrea să se răzbune pe fostul ei partener de viață.

„Au fost situații în care am iertat infidelitatea, n-am înțeles de ce, dar am iertat. dar atunci când ierți de prea multe ori, o va face la infinit. Nu sunt o persoană care să accept foarte multe lucruri, pentru că am avut relații în care am acceptat și nu a fost bine. În momentul de față, dacă e vorba de infidelitate, s-ar putea să nu mă mai intereseze în viața mea persoana respectivă. Dacă este tentaivă ....s-ar putea să nu mă intereseze iar. Ar fi o prostie din partea mea să spun că vreau să mă răzbun, nu mă interesează. (...) Ce poate accesa toată lumea, eu nu vreau, eu vreau ceva ce nu poate avea oricine”, a mai zis diva.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.