Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de ani buni și deși timpul a trecut, sentimentele lor sunt la fel ca la început. Deși se iubesc la nebunie, aceștia nu au ajuns încă în fața altarului și nici nu au făcut un copil, motiv pentru care fanii au început să își pună tot felul de întrebări.

Lora este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară. În ultima vreme, ea s-a concetrat extrem de tare pe proiectele sale, a muncit din greu și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor. Și-a pus cariera pe primul plan, iar tot ceea ce și-a propus să facă a reușit și este extrem de recunoscătoare pentru acest lucru. Pandemia de coronavirus, însă, a afectat-o și pe ea, pentru că a fost nevoită să își anuleze nunta.

De ce vrea Lora să adopte un copil

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasă. Suntem precum cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează”, a declarat Lora, pentru antenastars.ro.

În urmă cu puțin timp, artista a făcut o serie de declarații care i-a lăsat mască pe mulți dintre cei care o urmăresc de o viață. Se pare că vedeta nu plănuiește să rămână gravidă prea curând, dar își dorește enorm să adopte un copil. Ea a luat această decizie, din simplul fapt că și mama ei, care s-a stinsdin viață anul trecut, a fost adoptată.

„Da! Mama mea a fost adoptată”, a spus Lora, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.