Ziua de ieri a fost una specială pentru Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani și a avut parte de o surpriză de zile mari din partea unora dintre foștii concurenți ai emisiunii, în platou la Teo Show. Mai mult de atât, la lăsarea serii, aceștia s-au reunit în cadrul unui eveniment monden din Capitală și s-au distrat de minune.

Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori, având mii de fani în întreaga țară. Aceștia îl apreciază enorm și nu și-ar putea imaginia emisiunea Survivor România fără el. Internauții i-au transmis o mulțime de mesaje, încă de la primele ore ale zilei, dar nici foștii concurenți nu s-au lăsat mai prejos și i-au făcut cele mai frumoase urări celui pe care l-au numit domnul Dan.

Daniel Pavel a împlinit 45 de ani

„Simt că am ars niște etape, dar sufletul e acolo tânăr. Miraculos, chiar cred că suntem miracole, bunul meu tată îmi aducea aminte ce povești spuneam copil fiind. Le mai înfloream. Aș spune în continuare povești pe toate căile pe care le avem de social media. Aș aduce poveștile cum am făcut-o din Dominicană. Asta am făcut și am și continuat să fac”, a spus Daniel Pavel, la Teo Show.

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, moderatorul a vorbit despre copilăria sa spunând că dacă ar fi avut opțiunea de a alege un alt drum, nu ar fi făcut-o, deoarece mereu i-a plăcut să spună povești. La un moment dat, Zanni, Sorin Pușcașu și Sebastian Chitoșcă au venit cu un tort pe care i l-au dăruit și de care s-a bucurat din tot sufletul.

„Pentru mine n-a fost ca un părinte, a fost ca un văr. Au ieșit vorbe că noi suntem veri”, a declarat Sorin Pușcașu, în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.