Chiar dacă este însărcinată în șase luni, viața lui Nicole Cherry nu s-a schimbat deloc. Vedeta continuă să meargă la petreceri, să se distreze și se bucură de această perioadă frumoasă din viața sa. Seara trecută, viitoarea mămică a luat parte la un eveniment monden, unde a dat noi declarații despre micuța pe care o va aduce pe lume în doar câteva luni.

Nicole Cherry este o femeie norocoasă din toate punctele de vedere, iar faptul că va aduce pe lume un copil o face să radieze de fericire. Frumoasa artistă nu a avut deloc probleme cu sarcina și nici nu a luat în greutate, fapt care o bucură enorm. Ea a spus despre micuța Anastasia că deja este foarte cuminte și este pregătită în totalitate să își ia rolul de părinte în serios.

Nicole Cherry, pregătită să devină mamă

Mai mult de atât, cântăreața nu se teme de nimic, pentru că are parte de tot sprijunul din lume atât din partea familiei, cât și din partea iubitului său, Florin Popa. Nicole a mărturisit că nu este conștientă ce o așteaptă, dar este sigură că ea și fiica sa vor învăța multe lucruri una de la cealaltă și că, de asemenea, vor reuși să depășească împreună toate momentele grele care vor apărea în calea lor.

„Chiar n-am avut probleme. Pot să zic că sunt o mămică foarte norocoasă și am un copil foarte cuminte încă din burtică. (...) Nu mi-e teamă de absolut nimic, chiar mă gândeam zilele trecute că sunt așa pregătită, nici dacă mă gândeam înainte nu eram așa pregătită. Poate nici nu conștientizez în momentul de față ce mă așteaptă, dar sunt sigură că vom învăța una de la cealaltă foarte mult și că ne vom bucura împreună de fiecare moment, le vom depăși și momentele grele. Nu-mi fac probleme, mai ales că îl am și pe Florin care este alături de mine și de fiecare dată mă ajută și știu că o să mă ajute foarte mult cu Anastasia”, a spus Nicole Cherry pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.