Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt soț și soție, încă din anul 2015. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de un eveniment care a ieșit fix pe gustul lor și cu toate acestea, prezentarea sunt un mare regret în ceea ce privește ziua nunții sale.

La nunta lor au luat parte cei mai importanți oameni din viața lor, prieteni și familie, iar Adela Popescu regretă și acum că nu au fost lângă ea, pentru că nu le-a invitat, două persoane importante. Din nefericire, nu poate da timpul înapoi să mai regrete greșeala pe care a făcut-o și va trăi cu această vină pentru tot restul vieții sale.

Adela Popescu, moment de sinceritate

„Am avut în total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că acum sunt s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat ”, a declarat Adela Popescu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Povestea lor de iubire este una despre care sa scris extrem de mult în ultimii ani, dar foarte puțini fani de-ai lor au idee cum a fost cerută prezentarea zonei de la Vorbește Lumea în căsătorie de către partenerul lor de viață, Rdu Vâlcan. Acesta este făcând un scenariu clar și știa cum ar vrea să decurgă lucrurile, dar nimic nu se petrece după cum a plănuit. Cel mai important lucru pentru el a fost făcut că vedeta a acceptat să fie soția lui și nimic mai mult.

Retail jobs

”Chiar dacă nu comportam, trăiam, conviețuiam și alții căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist - eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost ... Publicul - ea, a anticipat imediat, dar ma lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să nu se așeze la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA. ”, A declarat Radu Vâlcan, potrivit viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.