Marea premieră a emisiunii Asia Express, de la Antena 1, avea loc pe data de 18 septembrie. Ceea ce înseamnă că fanii acestui show TV mai au doar câteva zile de așteptat, până când își vor putea urmări preferații făcând tot felul de probe pe „Drumul Împăraților”. Lupta pentru a ajunge primul în locul în care îi așteaptă Irina Fodor este una extrem de strânsă și se anunță a fi un sezon plin de surprize și de provocări.

Dacă unii dintre concurenți au declarat că pentru ei a fost floare la ureche sau că au reușit să se bucure de fiecare zi în parte, alții nu știau ce să inventeze, ca să scape și să întoarcă mai repede acasă, în România. Nimic nu este atât de simplu pe cât pare acolo și pe lângă faptul că au tot felul de misiuni de îndeplinit, concurenții sunt nevoiți să supraviețuiască și cu un euro pe zi.

Connect-R a vrut să renunțe

Cel mai greu le-a fost acestora să facă autostopul și să găsească un loc, unde să rămână peste noapte. Connect-R a fost unul dintre cei care a cedat încă din prima zi și care a vrut să renunțe. Recent, el a făcut o serie de mărturisiri despre experiența care i-a pus capac din toate punctele de vedere. Au fost momente în care nu a făcut față, dar i s-a părut și o experiență frumoasă pe care este conștient că o trăiește o dată în viață.

”Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat. A fost extraordinar. A fost suferință, dar a fost și bucurie multă, viață multă, dinamică multă. A doua zi voiam să inventăm ceva cu Shift ca să plecăm acasă, să ne rupem un deget ceva, că nu făceam față”, a mărturisit Connect-R, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.