Andreea Antonescu a vorbit, zilele acestea, despre unul dintre cele mai grele episoade din viața sa și anume acela în care a fost hărțuită în propria casă. Totul se întâmplă pe vremea când este concurentă de la Survivor România 2021 făcând parte din trupa "Andrè".

Trupa din care Andreea Antonescu făcând parte alături de buna și prietenă, Andreea Bălan, a avut un succes imens la vremea înființări ei. Cu toate acestea, cântăreața nu sa putut bucura mereu de faima pe care o avea, pentru că a venit la pachet și cu întâmplări mai puțin plăcute care au reușit să îi lase un gust amar și de care și-a amintit recent.

Andreea Antonescu, atacată cu un cuțit

"Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal. ", a mărturisit Andreea Antonescu, potrivit libertateapentrufemei.ro .

Acum câțiva ani de zile, cineva a intrat în casa vedetei, ia dat foc la ușa de la intrare, la garaj și la mașină. O amenința pe ea și pe familia sa, iar într-o dimineață a reușit să intre peste vedetă în caz, cu un cuțit, dar a avut mare noroc că se află și partenerul ei de viață în locuință. A apelat la ajutorul poliției, la presă, dar nimeni nu a făcut absolut nimic pentru ea. Omul respectiv primea cel mult o amendă, pe care io trimitea tot ei în cutia poștală.

Retail jobs

"A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă. M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă, pe care nebunu 'mi-o punea tot mie în poștă, să io plătesc. Într-un final, am scăpat de el. ", a mai declarat ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.