Jador nu este deloc genul acela de artist care să își ascundă viața privată de ochii lumii. Cu toate acestea, există anumite lucruri despre care vorbește mai puțin în interviurile lui sau chiar deloc. Chiar dacă fanii lui știu aproape totul despre el, nimeni nu avea habar că are probleme grave de sănătate care îi dau mari bătăi de cap.

Jador a vorbit zilele acestea despre problemele cu care s-a confruntat în trecut. Artistul a fost marginalizat de colegii din liceu, din cauza situației sale materiale. A fost un copil sărac și nu îi este rușine să o recunoască. S-a rugat la Dumnezeu să îl ajute în carieră, să facă suficienți bani din muzică, încât să își ajute întreaga familie și a reușit. Acum, este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, dar se confruntă cu o problemă de sănătate gravă despre care a vorbit abia acum.

Ce problemă de sănătate are Jador

Manelistul are o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap și care îl împiedică să trăiască normal. Este vorba despre o problemă legată de vedere, despre care a vorbit în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat. Jador a mers, la un moment dat, la un medic dermatolog care i-a dat diagnosticul, iar de atunci viața i s-a schimbat.

Retail jobs

"În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa. Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele! Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți.", a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.