Alexandru Arșinel a transmis un mesaj cutremurător, imediat după decesul actorului Ion Caramitru, care a îndurerat într-o lume a teatrului românesc. Regretatul artist a plecat în lumea celor drepți la 79 de ani, după ce a stat internat timp de mai multe zile în spitalul Elias, unde a primit cele mai bune îngrijiri din partea cadrelor medicale. Toate eforturile doctorilor de ai salva viața au fost în zadar, iar marele actor a decedat chiar sub ochii lor.

Pe Alexandru Arșinel și pe Ion Caramitru ia legat sau prietenie de mai bine de 50 de ani. Actorul a suferit enorm în urma pierderilor prietenului său de o viață și parcă nu ia venit să creadă că sa dus. Cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea când erau pe băncile facultăți și au reușit să-i creeze multe amintiri frumoase împreună.

Alexandru Arșinel trebuie așteaptă rândul

Nu mai este un secret pentru nimeni care este că Alexandru Arșinel nu este în cea mai bună formă a sa și că problemele de sănătate pe care le are îi dau mari bătăi de cap. În ciuda acestor lucruri, el nu a putut să nu dea un interviu în legătură cu moartea lui Ion Caramtru pe care o regretă enorm. Mai mult de atât, actorul a menționat că în continuare perioadă multe valori ale țării noastre vor pleca dintre noi, iar el trebuie așteaptă, de asemenea, rândul.

„Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate, dacă spun din facultate, spun de acum 50 de ani. M-am înțeles bine cu el, chiar dacă, uneori, întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor. Așa au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioadă foarte grea, lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici, și uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii și nu numai doctori etc au obținut unele drepturi. Și asta în mod special datorită lui Ion Caramitru, regret dispariția lui.

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru că a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care au așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analiza la 3 luni, dar asta nu trebuie ca m-am internat mereu. ”, A declarat Alexandru Arșinel pentru actualitate.net .

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.