Gina Pistol era convinsă că viața ei se va schimba în totalitate, după ce va deveni mamă și nu sa înșelat în această privință. Iubita lui Smiley a dat recent câteva declarații uluitoare despre cum se descurcă în rolul de mămică, dar și despre cum este fetița sa, Josephine, copilul pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață, Smiley, și l-au dorit din tot sufletul lor.

Gina Pistol trăiește, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. De când a devenit părinte, prezentatoarea de la Antena 1 a aflat ce este dragostea adevărată. După cum bine știți deja, ea sa chinuit extrem de mult să rămână gravidă, iar la un moment dat nevoie pierdut total speranța că acest lucru se va întâmpla. Când se aștepta mai puțin, a rămas gravidă, dar a preferat să nu le de vestea imediat celor din jurul ei.

Gina Pistol, despre viața de părinte

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prieten, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune . Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiică mea, acel tip de mamă ”, a spus Gina Pistol la o emisiune, potrvit wowbiz.ro .

Acum, la câteva luni de la venirea pe lume a micuței, Gina Pistol este ceva mai relaxat și a mărturisit că vrea să fie genul acela de mamă care înainte de toate să îi fie prieten lui lui Josephine, să fie prima persoană pe care fiica ei să dorească să o sune, când sunt orice fel de problemă în viața sa. În plus, partenera de viață a lui Smiley a declarat că un copil foarte cuminte, care îi lasă să doarmă noaptea și, implicit, să se odihnească.

”Avem un copil foarte cuminte, au fost mai multe episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să nu odihnim”, a mai spus iubita lui Smiley.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.